Muut

Uudet aarteeni kalenteri ja vihko: voita itsellesikin unelmiesi kalenteri/vihko!

Yksi lukioaikojeni pienistä muistohelmistä on, kun sain käteeni lukuvuodelle kalenterin. Kotona käytin pari tuntia aikaa kansien koristelemisiin lehdistä leikkaamillani kuvilla, joskus jopa tulostelin niitä Internetistä. Värittelin paperisilppua, taiteilin sanomalehdistä nappaamistani kirjaimista mietelauseita. Kun olin pieneen taideteokseeni tyytyväinen, nappasin kontaktimuovin ja muovitin koko homman.

Kenelläkään muulla ei ollut samanlaista kalenteria kuin minulla. Aivan sama, että noiden kansien sisältö saattoi monella muulla olla hyvin samantapainen. Mutta jo nuo kovat kannet sen paljastivat – tässä oli minun oma kalenterini.

taka

Tunneilla minulla ei ollut ongelmaa seurata oppituntia, vaikka en aina ottanut muistiinpanoja. Minulle oli tärkeää töherrellä, pitää kädet liikkeessä – niinpä nuo kalenterit pian täyttyivät erilaisista väriläiskistä, pienistä sarjakuvahahmoista ja kilpaa juoksevista ajatuksistani. Niiden taiteellisten kansien väliin tallentui niin lukiolaistytön haaveet, toiveet kuin ihastuksen kohteet – niiden koulutehtävien palautuspäivien ja koepäivämäärien viereen.

Lukiosta lähdettyäni kalenterien hankkiminen jäi, kunnes palasin opinahjoon. Käytin paljon aikaa Sen Oikean Kalenterin löytämiseen – sen piti tuntua mukavalta käsissä, sen piti puhutella minua. Kalenterin kansia en enää samalla energialla tarttunut koristelemaan kuin lukiolaistyttönä, mutta edelleen se oli tärkeää, miten sivuilla olisi tilaa kirjoittaa muutakin ylös kuin ne tärkeät oppilaitoksen antamat päivämäärät – ja yksinkertaisesti se fiilis, mikä kalenterin pitäminen hyppysissään antoi.

vihosta

Sitten tuli raskausmahan kanssa Englantiin muutto, ja kalenterien pitäminen lopahti. Olihan minulla älypuhelin, järkeilin, siihen saisin kaiken tarvittavan ylös. Kun tyttö syntyi, kaikki sairaala-ajat ja vastaanottoajat olen tunnollisesti tallentanut kännykän kalenteriin talteen. Ajattelin säästäväni luontoa.
Ja hyvinhän tässä ollaan pärjätty.

No, nimenomaan pärjätty.

blogihommissa

Ryhdyinkin sitten ynnäilemään molempien kalenterimahdollisuuksien ominaisuuksia, ja innostuin uudestaan. Pakko saada perinteinen paperikalenteri!


Inspiroituneena otinkin yhteyttä persoonallinenkalenteri.fi:n, ja postiluukusta pian kolahtivatkin tällaiset:

molemmat
Kyseisen firman kalentereissa minua nimenomaan kiehtoivat niiden muokkautuvuus – ei enää tarvinnut juosta kaupoissa etsimässä Sitä Oikeaa, vaan sain tilattua sen suoraan kotiini. Juuri sellaisen, kuin halusin, aivan minun näköiseni. Eikä vain siksi, että repäisin ja jo etukansiin laitoin oman naamatauluni.. 

Epäilin ensin, tulisinko tykkäämään kierrevihko-mallista, sillä niin kalentereissa kuin vihkoissakin yleensä rakastan nimenomaisesti sitä kirjan nidontatapaa. Mutta sitten otin järjen Elsan soseruoista tahmaiseen kätösiin ja pohdin kierrevihkosen hyviä puolia – miten helppoa olisikaan sinne sivun reunoihinkin kirjoittaa? Ja tuon narun avulla kalenteripaketti olisi myös napakka, eli kaikki reissuissa kerääntyneet lippulappuset pysyisivät hyvin tallessa. Kalenterin kokokaan ei ollut yksi ja vakio, vaan pikkukalentereita rakastavat saisivat sellaisen – kun taas meikä töherrysinnollani isommalla kalenterilla saisin tarpeeksi sitä tilaa.

Kun kalenteri kotiin saapui, ei kierteet ärsyttäneet tai kaduttaneet. Kyllä. Tämä on minun Se Oikeani.

kalenterikansi

Eikä kalenterin muokkaaminen vain kansiin ja kokoon rajoittunut, vaan niin narun väri kuin kalenterin sisältökin on tiettyyn rajaan asti täysin muokkailtavissa. Sisäsivulle pystyi kirjailemaan juuri sen, mitä halusi – joko osoitetiedot ja puhelinnumerot siltä varalta, jos kalenteri eksyisi eroon sinusta matkoillasi, tai vaikka niin kuin minä – taiteillen sinne mietelauseen inspiroimaan:

Sivustolta löytyi valmiita teemoja, joilla saada väriä ja omaa persoonaa esille kalenterissa – minä “yllättäen” menin vaaleanpunaisella. Olin positiivisesti yllättynyt, kun palvelussa pystyi kirjoittamaan ylös ne tärkeät päivämäärät syntymäpäivistä vuosipäiviin ja muihin – ei enää tarvetta kalenteriin itse lähteä taiteilemaan jokaisen itselle tärkeän ihmisen syntymäpäiviä ylös! Kuten omaani tai siskontyttöjen.. Tämän lisäksi yksi rasittavimmista uuden kalenterin perustustyössä on osoitteiston ja puhelinnumeroiden kirjoittaminen joka vuosi yhä uudestaan sinne takasivuille – olkoonkin niistä osa jo puhelimessa, mutta kyllä ne kalenterissakin täytyy olla. Sanoo Meriannen-perinteinen kalenterifani.

listat

Persoonallinenkalenteri.fi:llä on siihenkin ratkaisu. Asiakastilin luodessasi voit kirjailla ylös kerran ne henkilökohtaiset listat, ja ne pysyvät tallessa siellä seuraavaakin tilausta varten. Homma nakki, Meriannen kiittää!

ylsbday

Kalenterisivujen ulkoasukin oli muokkailtavissa – itse halusin kellonajat näkyviin ja kaksivärisiä viivoja, jotka eivät rajoita töhertelyintoani mitenkään – lopputuloksena on esimerkiksi kuva viime viikon merkinnöistä:

merkinnat

Saipa sinne sivun alalaitaankin eri lootia laitettua – haluaisitko sinä sinne mahdollisuuden kirjailla viikon treenit tai vaikkapa ruokalistan? To do-listaa tai jotain ihan muuta?

ss

Perinteisten kalenterikuukausien lisäksi kalenteriin jää vielä tilaa muille omille sivuille. Valitsisitko sinä kartat, nuottiviivaston, värityskirjan (halusin! ehdottomasti! bussimatkoille kivaa tekemistä – siis mulle, ei Rubylle..), vuosiyhteenvedot, ihan vain tyhjiä sivuja tai vaikkapa sudokuja ratkottavaksi? Tässä on mahdollista myös valita se kirjailemasi osoitteisto yhdeksi kalenterin osaksi!

varitysta

Järjestely- ja muistojen keruu-fanaatikoille tiedoksi, kalenterin mukana tulee viivotin (värin saa valita) ja muovitasku. Viivotin oli itselle kiva lisä, muttei välttämätön – mutta muovitaskusta olen hyvinkin innoissani! Ihana kantaa mukana muutamaa kuvaa tytöstä, sekä juuri ne vastaanottoajoilta kertyvät paperisälät menevät kätevästi tuonne talteen.

muovi

Takakanteen kirjailin itselleni tärkeän muistutuksen: “Promise me you’ll always remember: you’re braver than you believe, stronger than you seem, smarter than you think”. Olkoonkin sitten vaikka suomalaisgeeneistä johtuvaa, mutta itsensä vähättely on tämänkin pääkopan yhtenä perussyntinä. Kuviin kokosin niin muistutuksia perusteluineen sanomalleni, kuin myös syitä positiivisuuteen.

taaka

Samaan syssyyn tilasin itselleni myös vihkosen, johon yhtälailla innokkaasti muokkasin etu- ja takakannet sekä valitsin sisäsivuille niin ruutua kuin viivaa kaikkien blogi-ideoideni ja muiden tallettamiseen.

vihkonen

vihko

takkoo

Vihkoja ja kalentereita suorastaan rakastavana tyttösenä olen ihan haltioissani näistä molemmista – ne ilahduttavat minua päivittäin ja kulkevat mukanani kaikkialle! Vähän väliä kaivan kalenterin esiin kirjaillakseni jotain ylös, ja vihkon sivut vain vilahtavat kun ideoitani ja suunnitelmiani blogin suhteen merkitsen ylös! Me likey!

Mutta se en olisi minä, jos en olisi myös samaan syssyyn antanut tuotteesta palautetta – vaikka tuotteet aivan upeita ovatkin, niin aina on parantamisen varaa! Ideoin heille lisää ominaisuuksia nimenomaisesti kalenteriin, sillä ihan pienillä viilauksillakin tästä kalenterista olisi saanut vieläkin persoonallisemman ja kätevämmän. Tästä palautekeskustelusta inspiroituneena porukalla päätimmekin, että arvonnassa annamme teillekin mahdollisuuden antaa palautetta.

arvontakuva

Arvonnan palkintona on siis persoonallinenkalenteri.fi:lle lahjakortti, jolla voit hankkia itsellesi joko kalenterin tai muistivihkon!

Osallistumissäännöt ovat hyvin yksinkertaiset:
– Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, jotta voin ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä!
– Anna palautetta.

Apukysymyksiä palautteen antoon: Mitä hyvää kalenterissa on? Mitä toivoisit lisää? Onko jotain jäänyt kalenterista uupumaan, mistä tykkäisit omassa kalenterissasi? Miten sivusto toimii, koetko kalenterin suunnittelun helpoksi?

Jos mielesi tekee muistivihkoa, niin arvontaan voit osallistua antamalla palautetta vihkon ominaisuuksista.

Jokaiseen näistä ei tarvitse vastata, ovat vain auttamassa sinua alkuun pääsemisessä!

Suosittelen sinua siis kokeilemaan kalenterin tekemistä osoitteessa persoonallinenkalenteri.fi, näin saat itse paremman idean siitä, miten paljon kalenteria voi muokata ja siten myös ideoida sitä, mitä muuta kalenteriltasi toivoisit – tai vihkoltasi. Sinun ei ole pakko luoda asiakastiliä kokeillaksesi kalenterin tekemistä, mutta tilin luoneet saavat enemmän mahdollisuuksia muokata teossa olevaa kalenteria – kuten omien kuvien muodossa.

Osallistua voi 16.12.2014 klo 23:59 asti, arvonta suoritetaan välittömästi seuraavana päivänä!

Tässä on siis oiva mahdollisuus saada ensi vuoden kalenteriasiat kuntoon…

Pidän peukkuja, että arpaonni sattuu juuri sinun kohdallesi!

tykkaan!

Minä niin tykkään minun kalenterista ja vihkosesta – hurjan isot kiitokset, persoonallinenkalenteri.fi!

arvantaban

Postaus toteutettu yhteistyössä Persoonallinenkalenteri.fi:n kanssa.

Tagged , ,

42 thoughts on “Uudet aarteeni kalenteri ja vihko: voita itsellesikin unelmiesi kalenteri/vihko!

 1. Voi juku! Nyt on pakko kokeilla onneani, oon himoinnu tällasta kalenteria jo varmaan vuoden päivät, kun bongasin toisesta blogista. En vaan oo raaskinu/ muistanu sijottaa tähän vaan aina on pitäny hankkia ennemmin vauvan vaatteita tms tärkeempää. Nyt kun tää arvonta osui silmiin ja bongasin vielä, et mulla on SYNTTÄRIT samana päivänä kun arvonta päättyy – pakkohan se on osallistua! Ehdottomasti parasta kalenterissa on, että sen saa suunniteltua omia tarpeita vastaamaan ja omaa silmää miellyttämään! 🙂

 2. kiitos tästä vinkistä, ei oo aiemmin käyny mielessäkään että on mahdollista tuunata itelleen just sellanen kalenteri ku tarpeisiin sopii 🙂 ilman muuta haluan mukaan arvontaan!

 3. Yritin joskus luoda tuonne kalenteria, jonka kanteen olisin saanut kuvakollaasin, paaaljon pikkukuvia. Se osoittautui yllättävän hankalaksi, en tiedä miten tuon takakannen sait tehdyksi noin kauniiksi! 🙂 Minun ratkaisu oli modernisti paintilla yhdistellä kuvia mutta työn ja tuskan jälkeen se ei ollutkaan oikean kokoinen kanneksi niin turhauduin ja siihen se sitten jäi.. mutta muuten tää on kyllä niin loistava kokonaisuus! Plussaa siitä että synttäritkin voi merkata, nimimerkillä huonomuistinen 😀

  1. Minä tein tuon kollaasin picmonkeylla, siellä pystyy helposti tekemään kollaaseja – vaikka minkäkokoisia ym! Täysin muokattavissa sekin, ja sitten vain katsoo pikselikoot että vastaa haluamansa kalenterin kannen kokoa 🙂 Kannattaa kokeilla, paljon helpompaa kuin leikkaa-liimaa-askartele – paintilla! 😀

 4. Ihana postaus ja hyvä idea tälläinen kalenterijuttu. Ohjelman käyttö on ihan helppoa. Mielestäni noita desigmteemoja voisi olla lisää. En oikeastaan löytänyt kuin yhden kokonaisuuden, joka minua miellytti (se viidakko!), muut olivat jotenkin pliisuja tai lapsellisia. Ja koska koristeista tykkään, olisi kiva jos sitä samaa teemaa saisi jatkettua muuallekin kuin vain yläpalkkiin. Esim. niitä samoja kuvia himmeämpinä sivulle taustaksi tms. matkatarmail@gmail.com

 5. Minä olin ihan tohkeissani tuosta kalenterista, ja menin jo sillä ajatuksella suunnittelemaan sitä, että tilaan sen ihan itse jos ei arpaonni osu kohdalle. Mutta sitten piti pettyneenä todeta, että kaikissa muissa kalentereissa päivät olivat kivasti vierekkäin, niin kuin tykkään, mutta pienimmässä ne olivatkin yhtäkkiä päällekkäin! Ja minä haluan pienen kalenterin! Ja päivät vierekkäin! Ja haluan niihin päiviin vielä kellonajat näkyviin arkipäiville, että voin kirjoittaa lukujärjestyksen joka päivän kohdalle. Päällekkäin oleviin päiviin ei saa mitenkään selkeää aikataulua piirreltyä… Tuo A5-kalenteri on täydellinen sisältä, mutta minä haluan sen sisäsivut tuohon pikkukalenteriin! Minä ehdin jo niin innostua…

 6. Mukana arvonnassa myös! 🙂
  Parasta kalenterissa se, että saat muokattua sen ‘omannäköiseksi’. Mulle taas tuo kierrevihko-malli on ihan ehdoton – en jotenkin “osaa” käyttää tavallista kirja-mallia. Itsevalitut kuvat kalenterin kansissa on aivan ihanat! Paljon siis plussaa -ja kaiken lisäksi kalenteri ensi vuodelle vielä hommaamatta 😉

 7. Juuri eilen mietin että pitäisi kalenteri hankkia ensi vuodelle, en vaan tiedä missä niitä myydään, täällä missä asun 😀 Pitäisi saada joku nopea systeemi jossa voisin pitää kirjanpitoa matkavarauksista joita olen myynyt. Tietokoneelle on tietysti kaikki tarvittava info, mutta kalenterista olisi nopea tarkistaa. Mukana arvonnassa siis!

  1. Oi, mä en oo tällaisesta kalenterista kuullutkaan, kuulostaa tosi kivalta! Mulla on aina ollut perinteinen kalenteri, vaikka muuten olenkin ihan älypuhelimen orja. 😀 Mutta mulla on ammattiliiton kalenteri, eli synkät kuoret eikä mitään kuvia, tällainen olisi aika piristävä!

 8. Siirryin jo muutamia vuosia sitten perhekalenteriin. Tuossa melko suuressa, seinälle kiinnitetyssä otuksessa on sarake jokaiselle perheenjäsenelle. Yhdellä silmäyksellä voin siis hahmottaa kerralla koko kuukauden, viikon tai päivän ja siihen kuuluvat viiden ihmisen menot: vanhempien työvuorot, lasten harrastukset, lääkärit, kampaajat jne. Suuressa perheessä näitä riittää 😉

  Olen toki haaveillut kassiin mahtavasta “aikuisen ihmisen kalenterista”. Sellaisesta, jonka voisi lääkärissä tai palaverissa kaivaa kassista ja edes vähän näyttää siltä, että olisi kartalla oman elämänsä menoista. Viime tammikuussa yritin, mutta en vaan koskaan saanut “tavallisen kalenterin” sivuja taipumaan perhekalenterin veroiseksi kompoksi.

  Kalenterilta kaipaan myös vanhanaikaiseen malliin nimipäivätietoja. Niitä ei ulkomaisista kalentereista löydy, joten vaihtoehdot sopivan kalenterin löytymiseen ovat tähän mennessä olleet aika rajalliset. Nykyiseen perheplariin toivoisin vielä sen ylimääräisen sarakkeen, joka olisi perheen yhteisiä menoja varten. Esimerkiksi, jos perhe tekee yhteisen reissun tai kutsutaan kylään, olisi tunnelman vuoksi mukavaa kirjata se koko perheen yhteiseksi menoksi.

  Nämä tiukat tavat, tottumukset ja vaatimukset mielessäni lähdin selaamaan palvelun sivuja. Kalenterin muunneltavuus sai minulta heti plussaa. On kiva, että esimerkiksi noita sarakkeita voi perhemalliin itse lisätä oikein määrän.

  Itse jäisin kaipaamaan mallia, jonka voisi SEKÄ ripustaa naulaan ETTÄ napata siitä siististi kassiin mukaan. Vähän kuin sellaisen ikean toilettilaukun…
  Samoin kuukausinäkymässä olen itse jo niin tottunut, että viikko kerrallaan etenevän kalenterin käyttöön tottuminen saattaisi olla se isoin haaste. Voisikohan noita painattaa niin, että sivulla olisikin viikon sijasta kuukausi kerrallaan…

  Ehdottoman kiva idea, johon aion kyllä paneutua vielä tarkemmin. Tähänkin mennessä olen jo vuosia tilannut kalentereita omilla kuvilla, mutta idea pidemmälle muokattavasta kalenterista tuntuu vieläkin koukuttavammalta.
  Jotenkin heti mielikuvitus laukkaa kohti uusia ideoita: tällaisen tekisin työpaikan kalenterista ja firman kalenteria sitä vasta parantaa voisikin…

 9. Oi oi, kauniit kalenterit sulla! Mulla just päättyi tuo vanha persoonallinen kalenterini, mutten vielä oo hennonut tilata uutta. 🙂 Eilen kyllä taas olis kalenteria kaivannut, kun laitteli tän kuun hommia ja menoja kalenteriin! 😀

  Mukana arvonnassa!

 10. Oi! Minä haluaisin olla tuollainen järjestelmällinen kalenteri-ihminen, mutta, no, en ole. 😉 Tai ehkä olen, mulla on toisinaan kadehdintaa herättänyt aikatauluviritelmä Excelissä.

  Niinpä aloin katsoa tuota seinäkalenteria, sillä seinäkalenteri on lapsille niin tärkeä juttu, että sellainen meille joka vuodeksi ostetaan.
  * Olisi kiva, jos kanteen voisi kirjoittaa kaksi riviä omaa tekstiä isolla fontilla
  * Eikö kalenteria saa kuukausitasolla? Silloin sen tietysti pitäisi olla suurikokoisempi, mutta se ei haittaa. Ja saisi niitä valokuvia sinne. Mikä se sellainen seinäkalenteri on, jossa ei ole kuvia?!

  Katsoinpa silti tuota taskukalenteriakin.
  * Valmis mietelause joka viikolle olisi kiva
  * Lisäsivuihin olisi kiva saada vielä useamman vaihtoehdon yhdistelmä. 3. osan sivumäärä on aika suuri ja jos ei ole opettaja, tulee vähän liikaa muistiinpanosivuja.
  * LUKUJÄRJESTYSPOHJAT olisivat todella tärkeitä, sillä suuri kalentereiden käyttäjäryhmä on juurikin nuoret aikuiset, jotka ovat pääasiassa opiskelijoita. Niitä pitää olla riittävän monta sivua, sillä lähes kaikkialla on nykyään opetus jaksoissa.

  Sivusto toimii hyvin ja on helppokäyttöinen. Juuri näin helppoa sen pitää nykyään ollakin. Suomessa muuten hinnat ilmoitetaan ensin summa ja sitten rahayksikkö, ja lukujen välisenä erottimena toimii pisteen sijasta pilkku. Oikeat merkintätavat antavat huolitellumman vaikutelman! Samaten osa asioista on jäänyt kääntämättä, esimerkiksi Facebook-kirjautumisen nappi on ruotsia.

 11. Olen hyvin vahva paperikalenterin puolestapuhuja! Puhelimeen laitan joitain muistutuksia, yleensä silloin juuri hammaslääkäriajat ja kampaaja-ajat tuppaavat unohtumaan….. 😀 Tykkään, kun saan itse kirjoittaa ja väkertää kalenteriin. Auttaa tylsillä luennoilla ja säilytän ne aina muistoksi, niin on kiva monen vuoden päästä lukea mitä sitä lukiossa ja yliopistossa oikein tekikään. En ole koskaan itse tilannut persoonallista kalenteria vaan itse tuunannut kaupsan tai saadun kalenterin omannäköiseksi. Sulla oli kyllä kivannäköiset kalenterit! Ja varmasti tule aina hyvälle mielelle, vaikka hommaa ja tehtävää kertyisi paljon! Valmistun joulun jälkeen ja töihin olisi kyllä kiva saada uusi käytännöllinen kalenteri, jossa kellonajat tarpeeksi pitkälle ajalle! Mukana arvonnassa siis!

 12. Toi kalenteri on ihan super, tällä hetkellä menossa persoonallinen kalenteri ja loppua lähestytään kovaa vauhtia joten uudelle olisi tarvetta. Toivoisin vielä että ruutu/viiva paperien määrän voisi itse valita ja että saisi vaikka sivun tai kaksi osoiteita varten, muttei hirveää määrää. Sivusto toimi hyvin ja tuote oli helppo kasata mieleisekseen.

 13. Osallistun tottakai ihanaan arvontaasi! Tää on tosi persoonallinen arvonta, enpä ole törmännyt muualla, mutta sinähän oletkin tollainen ideapankki 😉 Minä tykkään todella paljon tosta ideasta, että voi tehdä täysin omanlaisensa kalenterin, vaikka johonkin erityistarkoitukseen, kuten sinä olet tehnyt blogiasi varten. Ihanasti olet laittanut tonne kalenteriin tollaisia voimalauseita, jotka piristävät jokaista päivää. Kuvat ovat kauniita ja ihanan värikkäitä! Tulee ihan runsaudenpula kun itse alkaa miettimään mitä kuvia siihen laittaisi kun on niin paljon ihania kuvia ihanista hetkistä ja muistoista. Nyt pidetään peukkuja! 😉 Hyvä muru <3

 14. Tosi persoonallinen kalenteri, näitä ei vuoden päätyttyä heitetä roskiin.Tulisi laitettua matkakuvia ja sen sellaista, niitä voisi tylsässä palaverissa katsella ja matkata mielessään muihin maihin… Jotain päivän positiivisuuslausetta soisi löytyvän. Eikäs en tartte olla suomeksi, voisi kokeilla vaikka jotain eksoottisempaa kieltä.

 15. Mä oon niin vanha-aikainen että mulla ei tabletti ja kännykalenterit toimi. Tarvitsen siis old-school kalenterin. Siispä mukana ja peukut pystyssä.

 16. Syvennyin vasta nyt tähän kalenteriin tarkemmin, tosi houkuttelevan näköinen tuo kyllä on. Piti käydä noilla sivullakin kurkistelemassa, taidanpa tilata tuollaisen itsellenikin 🙂

 17. Oon persoonallisesta kalenterista haaveillut, mutta en ole koskaan käynyt tutustumassa sen tekoon. Nyt kävin ja vaikutti helpolta ja kätevältä. En näin äkkiseltään keksi mitään lisättävää/parannettavaa, vaihtoehtoja oli niin paljon!

 18. Ehdottomasti paperikalenteri-ihminen olen minäkin! Opiskelijavaihtoaikana saksalainen kämppikseni kirjoitti kalenterini kanteen “Heli’s Bible” kun huomasi, miten tärkeä kalenterini mulle on. 🙂 Kierresidonnassa on se kiva puoli, että sinne kierteiden sisäpuolelle saa kynän jemmaan – se on olennainen tavara kalenterin käyttöä ajatellen. Muuten kyllä en ole kierresidontafani, ja varsinkin aukeaman vasemmanpuoleiselle sivulle on yleensä vaikea kirjoittaa, kun kierteet painaa kämmensyrjää (näin oikeakätisellä siis, vasurilla varmaan ongelma on sitten oikeanpuoleisen sivun kanssa). Muovitasku ja kannen päälle tuleva naru ovat tosi hyviä juttuja, pysyy tavarat paremmin tallessa! Tällä hetkellä mulla on kalenterin kansina itse ommellut kangaskannet, just siksi, että niitten sisään voi sulloa kaikenlaisia lippulappuja myös.

 19. Mahtava arvonta! Mä olen aina käyttänyt puhelimen kalenteria kalenterinani, ja ajattelin just hommata aivan OIKEAN kalenterin. Puhelin tökkii usein ja sieltä katoaa mystisesti paljon juttuja. Haluaisin oikean, kädessä pidettävän ja selattavan kalenterin. Sellaisen vähän hypisteltävän. Mikä parasta, siitä saisi tehdä vielä aivan omanlaisensa 🙂 Toivottavasti arpaonni suosii.

  Kaikkea ihanaa, Maiju! 🙂

 20. Voi jukra. Tuo olis niin minulle. Juuri sellainen kun haluisin. Itseni näköinen. Tykkään kovasti siitä että kalenteri on täynnä juuri semmoisista asioista mistä itse pidän, kuvia perheestä, kesä muistoja, tärkeitä päiviä. Omat lempivärit ym ym. Mukana arvonnassa siis.

 21. Mulle tuli mieleen jos kalenteriin voisi halutessa ottaa jonkun teeman, esim. vaikka haluaa laihduttaa vuoden aikana, niin voisi olla urheilu/laihdutus kalenteri, tsemppais itseä ja sais laittaa väliajoin ylös mitat ja muut..Ite olen neuloja/ompelija ja samantien alko mielessä vilkkua sen mukainen kalenteri :3
  Osallistun tietenkin arvontaan 🙂

 22. Musta on ihana idea, että voi suunnitella aivan omanlaisensa kalenterin! Yksi tällainen kalenteri mulla on aikaisemmin ollutkin ja tykkäsin paljon. Erityisesti plussaa tulee siitä, että aloituspäivämäärän saa valita itse, eli kalenterin voi tilata keskellä vuottakin.
  Kivointa kalenterissa on se, että kansiin voi suunnitella omia kuvia. Itse en osaisi valita vain yhtä tai kahta kuvaa, joten jos kalenteria tehtäessä voisi luoda kollaaseja, se helpottaisi valinnanvaikeutta. Myös olisi kiva, jos sisäsivuille (esimerkiksi uuden kuun alkuun) saisi lisättyä omia kuvia.

 23. amppa.95@hotmail.fi

  Kalenteri kuulostaa mahtavalta, varsinkin kun aloitin juuri opiskelun sinne saisi kaikki tärkeät päivät ylös. Olen kuullut aiemminkin tästä palvelusta mutta oli kiva tietää enemmän. Minusta kalenteri on tosi hyvä jo nyt ja muovitasku on super hyvä! Ulkoasuja voisi olla mielestäni vielä hiukan enemmän!

 24. Haluaisin ehdottomasti oman kalenterin, tarpeeksi pienen kuljettaa mukana päivittäin. Kaikenlainen tuunaaminen on ihanaa! Muovitasku kuulostaa tosi kätevältä, sellaisen ainakin haluaisin omaani. Olen testimielessä tehnyt kalenterin tuolla sivustolla ja ihania vaihtoehtoja on vaikka kuinka.

 25. Oi! Minä haluaisin niin paljon kalenterin. Mun mielestä persoonallinenkalenteri sivu on tosi hyvä. Helppo ja hieno. Vaikka et tiedä niin paljon tietokoneista, niin ostaa varmaan käyttää sivustoa

 26. Hupsista, jäipäs osallistuminen viimetippaan – pitäisi aina muistaa tehdä kaikki samantien! Ihana idea tuo kalenteri, nettisivut näyttävät yksinkertaisilta oppia – tosin miinusta pienestä teknisestä asiasta, sillä kun kannen ulkoasua yrittää muuttaa ei sivu aina päivitä esikatselua lainkaan. Kalenterin sivuja on kiva kustomoida omiin tarpeisiin sopiviksi, plussaa siitä että jopa viikonpäivät saa näkymään eri tavoilla. Voisin kuvitella tilaavani tällaisen itselleni tai lahjaksi.

 27. Oi, olen muistikirjafriikki ja paperikalenterin valitseminen on tarkkaa, joten onneksi huomasin tämän. Kiitos, että muistutit viime tingan lukijaa.

  Hieno juttu, että muistikirjan osiin voi valita erityyppisiä sivuja. Pitäisin mahdollisuudesta kuvittaa sivuja, vaikkapa lisätä kulmaan tai reunaan vinjetin. Ja saisiko muistikirjaan myös taskuja ja vaikka nimikorttilehdykän?

 28. Kiitos ideasta ja hyvistä kuvista. Aion tehdä itselleni kalenterin, jossa on myös ruokapäiväkirja, koska haluan pitää kirjaa kaikista syömisistäni ja tietysti myös liikunnasta. Persoonallinen kalenteri antaa lisää motivaatiota.

Leave a Reply