Perhe-elämä

Leikkauspäivä on TÄNÄÄN!

Tänään se kauan odotettu päivä on. Päivä, joka kuitenkin eteen ilmestyi nopeammin kuin kuviteltu – peruutusaika muutti mielikuvissa leikkineet syksynmaisemat leikkauspäivältä aurinkoisen kesäisiksi… täksi päiväksi. Blogialustan julkaistessa tämän ajastetun postauksen olemme parhaillaan istumassa Hospital Transportin kyydissä, väsyneinä ja niin hermostuneina matkalla kohti Southamptonin sairaalaa.

hokkuspokkus

Tänään tehdään taikoja. Tyttö laitetaan kauniin rauhalliseen uneen, ja ystävämmekin lapsen leikannut lääkäri tekee taitavien liikkeiden kera hokkuspokkusta. Molemmin puolin tytön pientä päätä ilmestyy leikkaushaavat, sinne korvien simpukoihin menee elektrodiketjua..

ennustaja

Noin kuuden tahikka seitsemän tunnin taikomisen jälkeen pääsemme morjestamaan heräämöön pientä pökkeröistä tytärtämme. Hänellä tulee olemaan oikein komea side koko pään ympärillä, ja voisin kuvitella hänen herätessään olevan hyvin kärttyinen. Koska NÄLKÄ! Hän ei ole saanut syödä keskiyöstä nukutukseen mitään, ei edes vettä maistaa – joten paree olla näillä vanhemmilla jotain tytölle antaa, tai muuten koko sairaala saa siitä kuulla!

Yhtään ei ennustaa voi leikkauksen tulosta. Tai siis, itse leikkaushan tulee varmasti menemään hienosti, mutta se aktivointi. Kun haavat ovat parantuneet, niin palailemme Southamptoniin uudelleen, ja sisäkorvaistutteet napsautetaan päälle.. En osaa edes kuvitella, minkälaisissa tunnemyrskyissä sitä silloin seilataan!

Mikä minua huolestuttaa eniten tässä päivässä?

  • Että tulee komplikaatioita leikkauksen aikana.
  • Ettei tyttö herääkään nukutuksesta.

Ja mikä mieltä painaa kaikkein eniten..

  • Entä, jos leikkaushaavat tulehtuvat?

Saattaa olla, että pidän huomisen blogitaukoa. Keskiviikkona meidän pitäisi päästä jo kotia, jos vain kaikki on mennyt hyvin. Kaikesta huolimatta haluan vain keskittyä pientä leikkauksesta toipuvaa ressukkaani hoitamaan.. Jos haluatte reaaliaikaista tilannepäivitystä, niin pidän Twitteriä, instaa ja Facebookia ajantasalla. Vilkuilkaa sieltä! Loppuviikosta tunneaallokko on varmasti jo laantunut sen verran, että ajatukset ovat päässeet selkeytymään – ja pääsen sitten postaamaan itse tästä päivästä. Siitä, miten meni..

Pitäkäähän meille peukkuja, sillä nyt se on MENOA!

Tagged , , , , , , ,

7 thoughts on “Leikkauspäivä on TÄNÄÄN!

    1. Kiitos hurjasti tsemppauksesta! Voi kuulostaa laimealta, mutta tää oikeasti auttoi <3 Leikkaus meni aivan upeasti ja tyttö pääsi nopeasti kotiin! Juuri tällä hetkellä nukkuu oikein rauhallisesti sängyssään – eikä kertaakaan ole oksentanut, ja ruoka maistuu! Kaikki siis superhyvin! <3

Leave a Reply