Muut

DIY – vinkki: Vedenalainen maailma vauvalle.

Tämä on ensimmäinen vinkkaukseni itse tehdyistä vauvan viihdyttimistä, eikä idean alkuperä ole edes omani! Kaikki ideoinnin kreditit menevät Portagelle, tietämättä ollenkaan mistä he itse ideansa saivat.

Koska parhaimmat lelut ovat yleensä niitä, mitä ei siksi alun perin ole tarkoitettu. Kuten:

varjolelu

Tuolla vanhalla joulukoristeen pätkällä tyttö jaksoi leikkiä pitkät tovit, innostuneesti sitä pienissä kätösissään puristaen ja yrittäen sitä saada kasvojaan koskettamaan.

Mutta siis. Tähän hommaan tarvitset sellaisen tosi ison sateenvarjon ja ne rispaantuneet tai muuten huonokuntoiset joulukoristeet kuin muut kodista löytyvät killuttimet – kuten juuri ne mummon vanhat helminauhat, jotka ovat pölyttymässä kuuluisassa feng shuissakin hyväksytyssä roinalootassa. Niitä sitten ripustelemaan sateenvarjoon, ja tuloksena voi esimerkiksi olla tällainen:

varjo

Toimii loistavasti pienillä vauvoilla aistivirikkeenä – mutta tarkkailkaa, että vauva ei saa repäistyä mitään varjosta irti ja kuljetettua suuhunsa! Tällaiselle “erilaiselle vauvalle” tämä on mitä loistavin aurinkosuoja, joka antaa liikkumista harjoittelevalle lapselle jotain tavoiteltavaa ja katseltavaa.

Vedenalainen maailma on yksi teemamahdollisuus – mielikuvituksesta riippuen mahdollisuudethan ovat rajattomat!

Eipä ole tämä esimerkki varjokaan meikäläisen tekemä. Siksi en mitään sen kummempia teko-ohjeitakaan anna. Varjon olemme nimittäin saaneet lainaan Portagelta, ja tuosta on ollut meidän arkeen aivan älyttömän iso apu ja ilo, että siksi jaa’an tämän yksinkertaisen idean ilosanomaa täällä blogini nettisyövereissä.

Nauttikaa – ja jos päädytte ideani toteuttamaan, kai laitatte meikäläisen suuntaan tulemaan kuvia?


This is the very first DIY – idea from me. This works quite well as a parasol as well during summer! So take an umbrella. Use your imagination – you can use different items to create a seaworld underneath the umbrella, or how about windy summerday – theme? Or something totally else, your imagination is only limitation!

rakkaudellam

Tagged , , , , ,

Leave a Reply