Muut, Perhe-elämä

Uudessa kotipesässä ilo moninkertaistuu

Yli viikon verran olemme nyt uudessa kodissa asustelleet ja pesää rakennelleet – paikka tuntuu enemmän kodilta kuin aikaisempi koskaan. Ei haittaa yhtään, että vieläkin laatikoita lojuu siellä täällä nurkissa purkamatta, tai että verhotankoja ei olla hankittu, takkinaulakko odottaa eteisessä seinälle laittamista kuin nuo keittiöön menevät hyllyt. Tämä on koti. Vaikka tilaa täällä ei ole neliömäärissä hurjasti enemmän kuin edellisessä, niin olo on melkein yhtä mahtava kuin omakotitaloon muuttaessa. Lisäksi se valon määrä! Sen vaikutukset ovat olleet merkittävät jo ensimmäisestä päivästä lähtien – energiaa ja tekemiseniloa on niin paljon aiempaa enemmän!

Kun aiemmin jokaikinen tehtävä tiskaamisesta pyykkäämiseen tai ruoanlaittoon oli suurten henkisten ponnistusten takana, nyt kaikki tämä tuntuu mieluisalta. Pyykkikone laulaa nurkassaan purkaen sitä suurta pyykkivuorta, mikä edellisen kämpän pesukoneen reistaillessa oli päässyt kertymään, samalla kun tämä mamma hyväntuulisesti vihellellen tiskailee päivän aikana kertyneet tiskit.. Mikä niin ihana ero!

Kaikkein parasta on ehkä kuitenkin puutarha, missä ihmetellä nurmikkoa tyttären kanssa ja nauttia auringonpaisteesta! Tai hei, kun ruokapöytä mahtuu vihdoinkin keittiöön niin, että sitä tulee käytettyä alkuperäisen tarkoituksensa merkeissä eikä enää säilytystilana! Ei! Parasta on se, että täällä on meille enemmän istumatilaa. Kun tulee kavereita käymään, ei enää kenenkään tarvitse asetella peppuaan lattiamattoa vasten, vaan voi mukavasti kahvikupposen kanssa rentoutua ihanan pehmoisella sohvalla..
Ehkä se on tämä kaikki yhdessä.

Tässä asunnossa olemme vaan niin paljon onnellisempia.

Positiivista tuulta puhaltelee elämäämme muutenkin, pääsimme nimittäin Pink Bubblen kuukauden blogiksi! Ihana ajoitus, sillä huhtikuuhan on tyttäremme syntymäkuukausi.. Oiva synttärilahja – kiitos! Postaukseensa Susanna haastatteli meitä blogin merkeissä, ja sen juttusen pääsetkin lukemaan täältä.

Jos olet juuri löytänyt tiesi blogiini, haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Toivon, että pystyn tarjoamaan sinulle lukuelämyksiä, mukavasti tarjoiltuja tietoiskuja ja hyvää mieltä. Sekä kaikkein tärkeimpänä vertaistukea. Joko masennukseen, erityislasten vanhemmille ja erityisille itselleen tai vaikkapa ulkomailla asumiseen. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, jos on mitään sanottavaa blogista, postaustoiveita, haluatte ihan vain jakaa tarinaanne minulle yksityisesti ja jutella tai antaa blogista rakentavaa kritiikkiä! Sähköpostiosoitehan oli admin @ meriannen.com. Blogiin kirjaillut kommentitkin ovat mitä ihaninta, on niin mukava päästä oikeasti teidän kanssa keskustelemaan!

Vielä kerran, kiitos ja tervetuloa seuraamaan elämäämme näin sosiaalisen median kautta!

Tagged , ,

Leave a Reply