Perhe-elämä

Entiselle kodille sanottu heipat!

Niin äärimmäisen helpottunut olo: täällä sitä nyt kuulkaa istutaan muuttolaatikoiden ja tavarakasojen keskellä uudessa kämpässä, eikä taskuista löydy enää pyörimästä vanhan asunnon avaimia. Se vaati hikeä, paniikkia ja paljon lihaskuntoharjoittelua niiden lootien ja huonekalujen roudaamisen muodossa, kun taas tänä aamuna tuli päivän aerobiset hoidettua imuroinnilla ja pölyjen pyyhinnällä. Entinen kämppä kiiltää – tai ainakin niin paljon kuin vain mahdollista.

Eikä tämä kaikki olisi ollut mahdollista ilman apua. Suurkiitokset kaikille suomikavereilleni täällä sekä anoppiperheelle, olette aivan uskomattomia! Eritoten, koska avaimet uuteen saatiin pari päivää myöhässä alkuperäisestä suunnitelmasta, joten koko homma hoidettiin aiottua rivakammin ja paljon epäjärjestelmällisemmin kuin mihin olen aikaisemmissa muutoissani tottunut! Kaikki saatiin kuitenkin tehtyä! Aivan.. upeata. Tämä uusi paikka on niin paljon parempi: enemmän luonnonvaloa, vaaleat seinät, erillinen keittiö, iso kylppäri ja mikä ehkä kaikkein parasta, puutarha. Naapureiden kanssa yhteinen, mutta silti. Meillä on piha!

Nyt toimii Internettikin. Jospa siis pian päästäisiin takaisin oikeille urille bloggaamisen kanssa! Olen jopa ihan vieroitusoireita kokenut..!

Tagged , ,

7 thoughts on “Entiselle kodille sanottu heipat!

 1. Vau! Sairaan makee uusi asunto teillä. Ei kai haittaa jos mäkin muutan sinne? 😉 Mulla taitaa olla samanlaiset keittiön laatikot kahvoineen kun teilläkin. Onnea uuteen kotiin! <3

  1. Hih, kuvat on viel edelliselta! Tuo oli ihan ok kamppa, ei vaan millaan tavalla sopiva lapsiperheelle.. Olisin laittanut samaan postaukseen kuvia uudesta, mutta kamera muistitikkuineen on tuolla muuttolaatikkosotkussa jossain.. Ehka seuraavaan postaukseen!
   Ja tervetuloa! 😀

   1. Heh, niinpä ootkin oikein selvällä suomenkielellä kirjoittanut että on edellisen kämpän kuvia! Näitä sun postauksia on niin kiva lukee niin taidan lukee vähän liiankin nopeesti ja ahmien, että välillä oleelliset asiat jää lukematta 😀

 2. Ois varmaan ihana sinkkukämppä, mutta miten te sinne lapsiperheenä eksyitte? Ja kiva että Britanniassakin on alettu käyttää laattalattioita kylppärissä! Aikanaan kun olin kielikurssilla, oli isäntäperheen kylppärin lattia yllättäin kokolattiamattoa. Ja sitten piti tosi varovasti parissa minuutissa käydä suihkussa, ja mulla oli pitkät ja paksut hiukset, pese niitä sitten.

  1. Dan asui studiossa niihin aikoihin, kun tulin raskaaksi – tämä asunto oli ensimmäinen, jonka hän löysi. Sen oli tarkoitus olla vain väliaikainen asumus, että heti vauvan synnyttyä kesällä olisimme muuttaneet isompaan. No, elämä tapahtui, EL:n tilanne vaati ihan eri tavalla huomiota ja voimia ja muuttaminen siten jäi.. Mutta nyt onneksi ollaan hieman isommassa, on sentään esim. isompi kylppäri ja erillinen keittiö! Koska EL ei vieläkään pahemmin liiku, niin tämä käy. Pidemmällä aikavälillä on taas muutto edessä vieläkin isompaan.. Mutta askel kerrallaan!

   Joo! Laattalattiat onneksi löytyy molemmista kämpistä niin keittiöstä kuin kylppäreistä – niin paljon helpompaa kuin kokolattiamatto kys. tiloissa!
   En vaan jaksa käsittää tätä “kokolattiamatto kaikissa tiloissa” – innostusta ollenkaan täällä..

 3. Ajattelin vain sanoa, että etsin sun englanninkielistä blogia, mutta se ohjaa tähän postaukseen. Tässä ei varmaan pitänyt käydä näin?

Leave a Reply