Perhe-elämä

Suunnitelmat muuttuvat, NHS auttaa ja Ylestä.

Tällä hetkellä meidän piti olla selkä vääränä kantamassa muuttolaatikoita uuteen kämppään, mutta istunkin sohvalla läppäri sylissä uppoutuneena pitkän päivän jälkeen sosiaaliseen mediaan. Southamptonista kotiuduttuamme odotin näkeväni kämpän entistä täydempänä tavaraa pullollaan olevia pahvilaatikoita, mutta löysinkin miehen torkkumasta sohvalta.

Okei, oli ruokapöydälle asetettu muutama pakattu laatikko lisää.

Vuokranvälittäjä oli soittanut aamusta ilmoittaakseen, että oli käynyt katsomassa tulevaa asuntoamme ja se ei ollut kuulemma siinä kunnossa, mitä meille oltiin luvattu. Nyt siis odotellaankin tietoa siitä, että milloinkas sitä sitten päästäänkään muuttamaan..

Tiedättekö, NHS todella tekee elämästä helpompaa. Meillä oli tänään Elsalle aika ct-skannaukseen kello seitsemäksi aamulla, ja sinne päästäksemme julkisilla olisi juna pitänyt ottaa jo viiden jäljestä sekä Southamptonin päässä taksi. Sairaalaan meno olisi siis tarkoittanut pienen kanssa yön pimeydessä eri julkisissa kulkuneuvoissa hyppimistä – aikamoista stressiä. Niinpä sain neuvon soittaa NHS:n Hospital Transport – palveluun, että josko sieltä saisin kyytiä.

Kuudelta aamulla kuuluikin koputus ulko-ovelta, ja mies oli auton kanssa pihassa odottamassa. Ajaa hurautti sairaalalle, käveli jopa minun kanssa ihan osastolle asti, että ei vaan eksytty matkalla. Kun sairaalalta taas päästiin, oli toinen ukkeli auton kanssa odottamassa ja vei kotiin asti. Tuo lapsirakas pappa työnsi jopa lastenvaunut sisälle tytöllemme leperrellen. Että oli matkanteko helppoa!
Ai paljonko maksoi?

Ei mitään. Ilmaista koko homma.

Kuulotestin ja skannauksen tulokset saamme tietää parin viikon aikana.

Blogimme on ollut puolivahingossakin nyt mediassa esillä. Ylen Aupairit – ohjelman Internetsivuilla pyydettiin kokemuksia ulkomailla asumisesta, ja niin minä sinne pikaisesti kirjoitin sähköpostilla pientä tiivistystä meikäläisen työskentelystä ulkomailla niin Kreikassa kuin Australiassa sekä mainintana, että nykyään löydyn täältä Brittilandiasta. Tuon artikkelin löytää täältä.

Tänään sairaalassa tutkailin jälleen uutta addiktioni kohdetta Twitteriä. Ylen Suoran Linjan twitteritunnuksen löysin sillä, kun he uudestaantwiittasivat erään twiittini.

Sen kummemmin asiaa miettimättä vastasin siihen, kuinka näytän Youtubesta tyttärellemme “sensory-videoita” tukeakseni hänen näkönsä kehitystä. (Video – esimerkki.) Näitä videoitahan näytän tytölle yhä ja edelleen, sillä niiden avulla tytön silmät saavat hyvää lihasharjoitusta seuratessaan muun muassa selkeästi ruudulla erottuvia lenteleviä perhosia.

Tuo twiittini löytyi sitten tämän päivän Yle Suoran linjan uutisista. Parin sekunnin pätkä blogin twitteritunnus televisiossa. Hups?
Vilkaisepa se täältä!

Olen.. äimistynyt. Sosiaalisen median voima on vaikuttava!

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply