Perhe-elämä

Twiit twiit Twitterissä!

Kokeilin sitä jo vuosia sitten kuultuani Twitteristä ensimmäisen kerran. Olihan se jännää seurata julkimoiden twiittejä, mutta homma ei vaan oikein muuten iskenyt. Unohdin pian koko tunnukseni, ja Twitter-maailma jäikin minulta pimentoon.

Mutta kuten tarkkasilmäisimmät teistä ovatkin jo ehkä huomanneet, olen palannut takaisin tuohon twiittien maailmaan blogin nimen alla. Olen siellä pyörinyt nyt kaksi päivää, kirjaillut 15 twiittiä ja pari kuvienkin kanssa. Olen löytänyt monen monta mielenkiintoisempaa seurattavaa kuin mitkään pop- tai elokuvatähdet, nimittäin uutisankkureita, lapsiasiainvaltuutettu ja muita leijonaemoja.
Toisin kuin silloin aiemmin, olen nyt totaalisesti koukussa. Niin paljon mielenkiintoista luettavaa ja tärkeiltä tuntuvia twiittejä uudestaan twiitattavana, ja yksityisviestejäkin voi lähettää!

Tällä kertaa tämä rakkaus on tosi.

Twiittailetteko te? Ilmiantakaa itsenne joko kommenteissa tai tulkaa seuraamaan meitä tuolla sinilinnun maailmassa, löydytään nimellä @Meriannen ! Näin minäkin pääsen sitten seuraamaan teitä!

Leave a Reply