Infoiskut

Nannaa tiedossa koomalootasta perjantaina!

Nyt on kuulkaa todella jännittävää katseltavaa televisiosta tiedossa! Minä ainakin olen liimaantuneena (läppärin) ruudun ääreen tänä perjantaina 21.2 kello 17:10 katselemassa Yle Areenan kautta Inhimillistä tekijää! Jos sinä Suomen kamaralta löydyt ja televisio sohvan tai muun oleskelumööbelin edestä löytyy, niin viritäpä se toosa Ylen TV1. kanavalle tuolloin! Tai toimi kuin minä ja ohjaudu Yle Areenan sivuille. Luvassa ei ole mitään murhamysteeriä tai muuta jännäriä, vaan asiaa ihan elävästä elämästä. Keskusteluohjelmaa sisäkorvaistutteesta!

Miksei olisi perjantai jo?

 

Tagged , , , ,

6 thoughts on “Nannaa tiedossa koomalootasta perjantaina!

  1. Oi, suurkiitokset ihanasta kommentista <3 Itse olen silloin tällöin lukenut noita vanhempia kirjoituksiani ja ainakin omaan silmään paistaa se kehitys kirjoittamisessa nykyiseen naputteluun verrattuna.. Olen varmaan rentoutunut jollain tavalla kirjoittajana. Mikä on tietysti hyvä asia!
   Ihana, kiitos todella paljon vinkistä! Pitää hetimmiten katsoa!

  1. Tykkäsin jaksosta TOSI paljon! Oli monella tavalla koskettava, ja herätti paljon ajatuksia. Sen verran, että aattelin kirjoittaa asiasta ihan postauksenkin.. Siitä huomasi että oltiin jouduttu leikkaamaan keskustelua jonkin verran, ja ehkä juuri siitä syystä joitain asioita mitä olisin toivonut käsiteltävän ei jaksossa tullutkaan ilmi.. Huomasitko saman?

  2. Hih, innostuin kommenttisi jälkeen huonovointisuudestani huolimatta kirjoittamaan jo joitain ajatuksia ylös postaukseksi asti! 😀 Mielenkiinnolla odotan siun ajatuksiasi kys. jaksosta! <3

   1. Ihanaa! Kävinkin heti aamulla lukasemassa sun postauksen tästä asiasta! Huomasin ihan saman, tästä aiheesta voisi puhua vaikka miten monta tuntia niin ihan varmasti jäi jaksosta paljon olennaistakin pois, kun jostain olisin halunnut kuulla mielelläni enemmänkin. Musta tuntuu, että mun pitää kattoo toi jakso vielä uudestaan mutta kommentoin ehdottomasti sen jälkeen tohon uudempaan postaukseen omia ajatuksiani jaksosta 🙂 Älä huoli, halusit tai et. Heh! 😉

Leave a Reply