Perhe-elämä

Ei ole tulvat vieneet!

Niinkuin blogin hiljaisuudesta huomaa, olen viime aikoina taistellut jälleen omien mielialojen kanssa. Tuo Danin työtilanteen epävarmuus vain anasti sen turvallisuuden tunteen pois, ja kaikki tuntuu epävarmalta. Haluan luottaa siihen, että asioilla on tapana järjestyä ja ehkä tällä kaikella tosiaan on jonkin sortin tarkoitus – ehkä tästä poikii jotain aikaisempaa parempaa? Mutta se ei tähän hätään riitä.

Niinä hetkinä, jolloin yleensä olen koneella naputtanut postauksia tulemaan, olen laittanut aivot nurkkaan ja pelannut The Sims 3:sta. Kuunnellut tytön tuhinaa sängyssään ja keskittymättä ollenkaan tuijottanut miehen kanssa leffoja koomaruudulta. Pyydän tätä hiljaisuutta nyt anteeksi. Minulla on ollut itseasettamanani tavoitteena postata vähintään joka toinen päivä, enkä siihen nyt ole kyennyt. Viittomapostauksiakin on rästissä! Itse itsellenihän minä näitä paineita nostan, mutta en halunnut vajota hiljaisuuteen. Anteeksi.

Elsa onneksi voi jo paremmin: antibioottikuuri loppui viikonloppuna, mutta tyttö vielä tänäänkin kärsi yskästä. Käytin häntä uudestaan tohtorin pakeilla, ja tämä oli sitä mieltä että keuhkot olivat kuitenkin jo täysin puhtaat – ei tarvetta lisäantibiootille! Niinpä nyt tämä aikataulutusralli alkoi jälleen:

  • tänään maanantaina käväistiin kiropraktikolla ja audiologilla (sekä tosiaan terveyskeskuslääkärillä),
  • huomenna juostaan äitiryhmään, pankkiin ja hoitamaan muita juoksevia asioita,
  • keskiviikkona tulee neuvolatäti käymään, illalla on minun terapiani ja sitten otetaankin juna Southamptoniin, missä Paulan ja Elsan kanssa vietetään yö!
  • torstaina ollaankin sitten reippahasti kahdeksalta jo Southamptonin sairaalalla, ct-skannauksen aika!
  • perjantaina on vielä kiropraktia ja neonataaliyksikköön lääkäriaika…

Kukas se sanoikaan, että vauvan kanssa helposti jää neljän seinän sisälle? Ei ainakaan meillä!
Näistä kalenterimerkinnöistä vain torstai on erikoinen, kun silloin pitää vaihtaa ihan kokonaan maisemaa. Muuten näyttää melko lailla siltä samalta rumbalta, kuin aina muutenkin.

Uusia postausideoita kaikesta tapahtuneesta raportoitavan lisäksi on vaikka millä mitalla, ja muutama tosi jännän kutkuttava juttu onkin tekeillä! Jos vain jaksatte pysyä hollilla ja malttaa mielenne vielä hetken, niin.. pian tarjoillaan jotain erilaista! Linkkipostaus on myös tekeillä – vielä ehtii ilmiantaa brittisuomalaisten blogeja!

Kiitos kaikille aivan mielettömän paljon Travel Blog Awardsissa äänestäneille! 31 ääntä saatiin kasaan, mikä ei ihan riittänyt toiselle kierrokselle, mutta vaikka tämä niin kovin kliseiseltä kuulostaakin – jokaikinen noista äänistä kosketti minua. Kiitos.

Mutta hei! Yksi brittisuomiblogi pääsi jatkoon, käykääs äänestämässä London and Beyoundia täällä! Niin minäkin tein!

Tagged , , , , , ,

2 thoughts on “Ei ole tulvat vieneet!

Leave a Reply