Perhe-elämä

“Mutta eteenpäin on vain mentävä.”

Meillä vieläkin sairastellaan. Mutta se ei ole se ainoa syy siihen, miksi en ole saanut tehtyä viittomavideota kuin oikein mitään muutakaan blogin suhteen. Ei vain energiat ja keskittymiskyky ole riittäneet, kun ajatukset pyörivät vain tässä uusimmassa kriisitilanteessa.

Saimme tosiaan maanantaina tietää, että parin kuukauden sisään Danilla loppuu työt. Yliopisto on säästökuurilla, minkä vuoksi he ovat pistäneet koko henkilöstörakenteen uusiksi ja päättäneet poistaa siitä kokonaan kaksi kokonaista työtiimiä. Näin he tekevät poistamalla kokonaan muutaman työroolin, ja yksi niistä on tottakai tuo Danin. Hänen työpaikkaansa, työtehtäväänsä, ei siis kohta ole olemassakaan ja niin ollen hänestä tulee itsestään riippumatta työtön. Asiaa vielä teroittaakseni, hän ei saa siis potkuja, hänellä ei vain ole töitä mihin palata.

Vähän siis lisää epävarmuustekijöitä meidän tulevaisuuteen. Uusista tiimeistä löytyi rooli, johon Dan voisi hakea – mitä tottakai kaikki muutkin päältä parikymmentä hänen kanssaan työpaikkansa menettävät hakevat. Ja niitä uusia rooleja on se alle 10.

Katsotaan, mitä tapahtuu.. Ja jotenkin on vain puskettava eteenpäin, vaikka joskus tuntuukin että lumiauraa ei ole näkynyt viikkoihin ja kaulaa myöten uidaan hangessa.

rakkaudellam

Tagged , ,

4 thoughts on ““Mutta eteenpäin on vain mentävä.”

  1. Harmillista, että nykyään joka paikassa vähennetään työntekijöitä ja yritetään säästää joka asiassa! Danille tsemppiä työnhakuun! Kuten aina sanotaan, asioilla on tapana järjestyä; tavalla tai toisella.

    1. Toivotaan näin! Ja ei tosiaan olla ainoita perheitä varmasti niin Englannissa kuin Suomessakaan tai muualla maailmassa, jotka ovat joutuneet saman tilanteen eteen.. Jos puhutaan siis työttömyydestä 🙂

Leave a Reply