Muut

Travel Blog Awards: viimeinen blogin ehdotuspäivä ja suurkiitokset sekä anteeksi!

Niin kuin tuolla Facebook-sivullamme jo huutelin, anteeksi kovasti että missasin viittoma-maanantain! Jälkipyykkinä ihanasta viikonlopusta Elsa kehitti itselleen aikamoisen röhän ja ollaan taas antibiooteilla, joten ajatukset oli jossain ihan muualla kuin itseni videoimisessa.. Yritän korjata asian mahdollisimman pian, hyvässä lykyssä jo tänään.

Nyt kun vauveliini nukkuu rauhallisesti ja helposti hengittäen tuossa ylimääräisiä päikkäreitä aamupalansa nautittuaan, niin halusin vielä tännekin tulla hehkuttamaan ja kiittämään noista blogimme keränneistä 23 äänestä! Kiitos ihan mielettömästi, ette tiedäkään kuinka paljon tämä merkitsee minulle! Olen niin kiitollinen ja otettu.. En ikinä olisi osannut kuvitellakaan, että näin paljon ääniä saisimme!

Vielä on tämä päivä aikaa äänestää/”ehdottaa” blogiamme, joten jos et ole vielä ehtinyt ja haluaisit äänesi meille antaa, niin sehän onnistuu täällä. ´

Mutta kaikkein tärkeimpänä – kiitos teille kaikille jo äänestäneille sekä tietysti teille, jotka äänestätte vielä tänään! Olette piristäneet minun arkeani ja antaneet uskoa, että näitä meikäläisen raapustuksia ja epäloogisesti julkaistuja kuvia on ainakin jossain mielessä nautittavaa lukea ja meitä seurata.. Kiitos. Kiitos kiitos kiitos!

Tagged , ,

Leave a Reply