Muut

Yrittänyttä ei laiteta: SupersaverinTravel Blog Awards

Niin kuin olette tottakai tarkkanäköisenä jo huomanneet, on tuonne sivupalkkiin ilmestynyt pieni mainoskuvanen Supersaverin järjestämästä Travel Blog Awardsista. Löysin sen tässä yksi ilta ja tutkailin eritoten tuota “Asuminen ulkomailla” – kategoriaa… Meinasin jo antaa olla, eihän blogillani olisi mahdollisuuksia. Mutta sitten sisuunnuin. Eihän mitään voi tapahtua, jos en edes yritä. Joten tässä sitä ollaan…

Jos sinusta blogini täyttää tämän kriteerin

Joka vuosi moni suomalainen päättää “irtisanoutua” elämästä Suomessa ja muuttaa ulkomaille. He kaikki kokevat jotain uutta ja ainutlaatuista. Kuka sinun mielestäsi kirjoittaa parhaiten arjesta toisessa maassa?

– Supersaver                                                                                                                            

niin olisin erittäin otettu, jos kävisit äänestämässä meitä! Äänen pääset antamaan täällä.

Ensimmäinen äänestyskierros on avoinna 4.2.2014 asti.
Suurkiitokset jo etukäteen!

Tagged , ,

4 thoughts on “Yrittänyttä ei laiteta: SupersaverinTravel Blog Awards

Leave a Reply