Muut

Synttärionnea!

Tänään minusta ei ehkä kuulu tämän enempää. Haluankin vain toivottaa oikein itsekkäästi ihan itselleni:

Paljon onnea!

26-vuotta täytit sitten. Edelleen mielessäsi jossain juuri 21-vuotta täyttäneellä maailmanmatkaajalla, mutta kypsyydessäsi olet kuullut olevasi jossain ihan muulla tasolla. Yleensä fyysistä ikääsi vanhemmalla. Olet elämässäsi ehtinyt jo paljon, olet matkannut niin Australiassa, Uudessa Seelannissa kuin Aasiassakin ja Euroopan mantereella, ja toteuttanut olet monta unelmaasi. Muun muassa haaveen, josta kuva tässä synttärikortissasi. Muistatko? Broomessa, Australiassa, menit ja hyppäsit koneesta. Selässäsi hassun hauska aussimies, joka ihmetteli rauhallisuuttasi. Muistatko, miten pieniltä talot näyttivät, melkeinpä samalta kuin tulitikkulaatikoista tehdyt leikkitalot? Ja miten vatsasta kouraisi, kun olitte hypänneet ja painovoima nappasi teistä kiinni? Ja miten upealta tuntui vain leijua ilmassa ja katsella maisemia, ja miten et olisi ikinä halunnut laskuvarjohypyn päättyvän?

Unelmiasi toteutat edelleen. Kirjoitat nyt blogia ahkerasti, olethan aina pitänyt kirjoittamisesta. Ehkä joku päivä saat aikaiseksi sen kirjankin kirjoittamisen, josta olet pienestä pitäen haaveillut. Mistä sen tietää, ehkä joskus vielä tienaisit elantosikin kirjaimia paperille naputtamalla? Mutta yhden tärkeimmistä unelmistasi olet jo saanut toteutettua. Sinulla on nyt oma perhe, oma pieni aivan ihana tytär, hänen siskonsa ja sinua kovasti rakastava kihlattu. Sinulla menee lujaa! Eikä se haittaa, vaikka joskus on vähän mieli mustana ja ahdistaa, se kuuluu elämään, eikä se ole ikuista.

Nauti tästä päivästä, ja muista. Olet vahva, erityinen ja rakastettu.

Hyvää syntymäpäivää, minä!

6 thoughts on “Synttärionnea!

  1. Aikamoinen seikkailijaluonne oot kyllä! Oot kokenut hirveästi sellaisia asioita mistä mä vielä vaan haaveilen. Hyvää syntymäpäivää! 🙂

Leave a Reply