Perhe-elämä

Joulun ihme on täällä

Olen kirjoittanut ja poistanut jo monen monta riviä, koska mikään sana tai niistä kudottu virkkeen pätkä ei täysin ilmennä kaikkea tätä onnea ja ihmetystä, mitä tämän joulun taika on saanut aikaiseksi! Nimittäin kaikista lääkäreiden epäilyistä huolimatta Elsa alkoi viikonloppuna ottamaan isoja edistysaskelia paranemisessaan, ja sitten EEG-koe tuli maanantaina normaalina takaisin – hän ei kärsikään epilepsiasta, ei siis syytä aloittaa epilepsialääkitystä, hän syö ja hengittää taas itse, mistä syystä päästiin siis kotiin! Jouluna kotona! Sittenkin!

Vaikka tämä tarkoittaakin käytännössä sitä, että mitään jouluvalmisteluja ei oltu tehty, nyt on jo jouluaatto, kämppä kaaoksessa ja jouluillalliseksi juuri nautittiin Papa Johnista tilattua pizzaa – mutta HEI. Me ollaan kaikki kotona.

Ehkä siis paras joulu ikinä.

Ps. Ehkä joku päivä järki palaa tähänkin blogiin. Ehkä joskus postaukseni selkiytyvät, niin että puuttuvat informaatiopätkät eivät enää hämmentäisi. Mutta nyt.
Läheisyyden täyteistä joulua kaikille!

Tagged , , ,

2 thoughts on “Joulun ihme on täällä

  1. Oho, saitte kyllä aikamoisen lahjan! Mitä pienistä, ihan ensi vuonna kerkee niitä jouluruokia syömään (säästyitte hirveästä jouluruokaähkystä) ja siivoomaankin ehtii vaikka viikon päästä. Mukavaa joulun aikaa koko teidän perheelle!

    1. Älä, saatiin kaikkein parhain lahja ikinä! Jouluruokaähkyä kyllä saatiin lopulta aikaiseksi, kyllä pitsaakin voi syödä liikaa.. ja suklaata! UUUUUH! 😀 Mutta kaikkein tärkeintä oli olla kotona .. koko perhe. Ja hei, erittäin rattoisaa joulua sinulle ja siun perheelle!

Leave a Reply