Perhe-elämä

Päivitystä sairastuvalta

Tekisi mieli rämpiä itsesäälissä, voivotella kaikkea tätä mitä on tapahtunut ja mitä nyt joudutaan käymään lävitse, näitä koettelemuksia ja kysyä kaikkitietävältä että miksi hei me?

Mutta se ei ratkaisisi mitään. On vain puskettava eteenpäin, oltava vahva ja paikalla, yritettävä käsitellä omia tunteita niin että ne ei räjähdä käsiin sitten kun tilanne taas rauhoittuu.. Päivä kerrallaan, hetki hetkeltä.

Niinkuin aiemmassa postauksessa kerroin, Elsa on nyt tarkkailussa. Kuume on laskenut, hengitys on jo helpottunut eikä kohtauksia ole vielä tullut lisää, mutta tietysti hän on nyt niin huumattuna että hän on hyvin rauhallisesti unessa. Huomenna tehdään lisää testejä, toivottavasti sitten tiedetään enemmän..

Huomaa kai, miten nukkuvan vauvan vieressä sairaalassa aika voi käydä vähän pitkäksi (ja parempi niin, täällä tapahtuva jännitys ei yleensä tarkoita mitään hyvää) ja pidän kirjoittamisesta ajankuluna.. Joten toista postausta pukkaa saman päivän aikana! .. Nauttikaa!

En lupaa että pystyn pitämään teidät ajan tasalla koko ajan. Mutta katsellaan. Nyt unta palloon, että jaksaa huomisen uutiset..

Tagged , ,

2 thoughts on “Päivitystä sairastuvalta

Leave a Reply