Muut

Kysymyspostaus

Nyt tuntui saapuvan sopiva väli kauan pohtimalleni kysymyspostaukselle. “Säännöt” ovat ehkä kaikille selvät, mutta kerrataas – kommenttia jättämällä pääset kysymään mitä mieltäsi on jäänyt askarruttamaan minussa, Elsassa tai perhe-elämässämme, tai ihan mistä vaan muustakin meihin tai Englannissa asumiseen liittyvästä hyvän maun rajoissa!

Aikaa jättää kysymyksiä on joulukuun loppuun eli 31.12 asti, minkä jälkeen vastauspostausta voi odotella ilmestyvän heti tammikuun alussa!

Älkää ujostelko, voi olla että joku muu on pohtinut ihan samaa – ole sinä se ensimmäinen, joka uskaltaa sen kirjailla kysymykseksi!

Tagged

6 thoughts on “Kysymyspostaus

 1. Oi ihana ja söpö blogi sulla!!:)
  -Kuinka paljon uhraat aikaa blogillesi?
  -Koska aloitit bloggaamisen?
  -Onko koskaan käynyt mielessä lopettaa blogin pitämistä?

 2. Äkkiseltään pohdin:
  -Missä ja miten oikein tutustuit mieheesi?
  -Aiotko asua jatkossakin Etelä-Briteissä vai oletko vielä kiinnostunut uudestaan ulkomaille muutosta? Tai takaisin Suomeen paluusta?

 3. Aina silloin tällöin blogiasi lukiessa olen miettinyt tuota miehesi esikoista. Eli voisin kuvitella, että suomalaisena sinua kiehtoo ajatus mahdollisesta muutosta takaisin Suomeen ja noihin ajatuksiin varmasti kuuluu myös lapsen isä. Mutta entä hänen esikoisensa, eli Ruby?

  Olen itse ollut isäni kanssa aina läheinen ja hän on ollut minulle se tuki ja turva, niin sillä tämä aihe nousee aina silloin tällöin blogiasi lukiessa esiin. Mitä ajatuksia teillä on noussut mahdollisen Suomeen muuton yhteydessä Rubyn osalta? Vaikka hän olisikin mahdollisen muuton yhteydessä jo teini-iässä, niin silti voisi kuvitella, että isä on tärkeä ja häntä ja hänen läsnäoloaan tarvitsee, joten kuinka miehesi suhtautuu tähän? Tai oletteko puhuneet tällaisesta mahdollisuudesta Rubyn kanssa, mikä hänen asenteensa on?

  Ja sitten piti vielä udella sitä, että kun Ruby vaikuttaa tekstiesi perusteella todella fiksulta tytöltä, niin kuinka hän on suhtautunut pikkusiskonsa sairasteluun? Onko hän itse oirehtinut tai onko ollut välinpitämätön / päinvastoin esittänyt runsaasti kysymyksiä?
  Varsinkin herkät tai kovin empaattiset lapset tuntuvat joskus alkavan itsekin oireilla, jos perheessä on sairastava pikkuinen, niin mitenkä hän ottaa asian?

 4. Ihan ensimmäisenä on pakko sanoa, että oot niin nätti tässäkin kuvassa! Kysymyksiä olisi paljonkin mielessä 🙂 Minustakin olisi kiva kuulla kuinka olet miehesi tavannut? Sulla on jonkun verran suomikavereita siellä, oletteko siellä tutustuneet vai tunnetteko toisenne entuudestaan? Koitko ns “kulttuurishokin” muuttaessasi sinne? Mitkä asiat hämmästyttää tai tehdään niin eri tavalla kuin suomessa? Mitä kaipaat suomesta? Oletko valmistunut johonkin ammattiin? Tässä muutama, jotka tulivat mieleeni 🙂

 5. Luen blogiasi mielenkiinnolla,täytyy sanoa että olet vahva nainen kun olet jaksanut niin hyvin vaikeuksista huolimatta. EL on mielestäni kaunis ja myös vahva pienen ihmisen alku (tullut äitiinsä!) mutta minua mietittyttää mikä on se kohoama EL:n otsassa, kuuluuko se keskoslapsille? Kaikkea hyvää ja tsemppiä uuteen vuoteen!

Leave a Reply