Muut

Äiti kävi tuulettumassa!

Tein eilen jotain, mikä antoi energiaa enemmän kuin se otti. Ensimmäistä kertaa. Vaikka nyt kroppa on selkeästi väsynyt ja suoraan sanottuna kakka maistuu suussa, niin en lakkaa hymyilemästä.
Ei ihme, että jatkuvasti terveysammattilaiset ovat minua patistelleet lähtemään!

Kyllä, kävin kavereiden kanssa eilen ulkona. Ja kyllä, join alkoholia!

profa
Valmiina illan menoihin!

Vietettiin siis suomityttöjen iltaa, juhlistettiin synttäreitä. Käytiin Bournemouth Collegen The Escoffier – ravintolassa viiden ruokalajin (!) illallisella, jota parempaa en naismuistiin ole saanut! Danin tai minun kokkauksissa ei (yleensä) ole mitään vikaa, mutta kyllä oli ihan eri meininki kun opiskelijat kantoivat kunnon sapuskat pöytään – eikä tiskeistä tarvinnut välittää. Naureskeltiin jo alkupalojen kohdalla, että mitenkähän käy, jaksetaanko kaikkea edes syödä.. Mutta annoskoot olivat asian suhteen juuri sopivia, nälkä ei ehtinyt tulla ja napa ehti vetää aina sen verta että seuraavan ja sitä seuraavan ruokalajinkin jaksoi nautiskellen syödä. Reipas kolmetuntinen me siellä mässäiltiin – ja juotiin. Pitihän sitä nyt alkupalacocktaili ottaa, viiniä ruoan kanssa ja jälkkärikuplivat!

kupliva

Ilta oli täynnään upeita ruokaorgasmeja, ihanaa seuraa ja kuplivaa naurua. Oikein kunnon hyvänolon ilta. Eikä aterioinnin hintakaan niin opiskelijan kuin kotiäidinkään kukkaroa hirveästi hirvittänyt, sillä illallinen oli £20.95 + juomat päälle. Ei paha!

Iltaa jatkettiin vielä yksillä lähipubissa.

Tätä olin tietämättäni kaivannut. Rentoa meininkiä kavereiden kanssa, jolloin ei tarvitse koko ajan olla itkuherkkä sisäänrakennettu monitori ja väsymätön vauvan viihdyttäjä päällä. Pystyi vain olemaan, juoruamaan, avautumaan huolista ja vaan pälättämään. Olo illan jälkeen oli kaikesta nautitusta ruoasta ja alkomahoolista riippumatta ihanan keventynyt.

Kotiin piti kyllä kirmata. Isoilla juoksuaskelilla.
Löytääkseni molemmat kultani unten mailla. Danille piti muiskauttaa suukko, ja hyvin ninjamaisesti onnistuin pusuttamaan Elsankin tätä herättämättä. Ja ylpeä olen, että maltoin mieleni enkä nostanut nukkuvaa vauvaa kopastaan syliin, vaikka kuinka oisin halunnut! Kyllä sitä ehti olla ikävä. Ja aamulla tyttö piti pusuttaa ihan läpimäräksi, kun mokoma viitsi lopulta herätä. <3

Ja Daniakin halata, tuota urhoa, joka mahdollisti meikäläisen lähdön tyttöjen iltaan. Eikä heillä ollut ollut kuulemma mitään hätää koko iltana.

(Jos näitte aiemman tyngän postauksen, anteeksi aiheuttamani hämmennys! Bussissa aloitin postausta Lumialla naputtamaan, ja erehdyin painamaan “Julkista” “Tallenna” – nappulan sijaan. Wups.)

Kuvat ottanut Paula ja kuvat julkaistu luvalla, räpsitty nämä on hänen uudella kiiltävän punaisella Lumialla!

Tagged , ,

2 thoughts on “Äiti kävi tuulettumassa!

  1. Ihanaa! Olet laittautunut niin nätiksi 🙂 tuollaisen illan jälkeen varmasti väsyttää mutta samalla saa tuplasti lisää ihan erilaista voimaa itselleen. Iltasi kuullostaa ja näyttää oikein hyvältä ja ihanalta. Olit sen ansainnut, pidä huoli että menet toistekin! 🙂

Leave a Reply